top of page

Het begint bij Jyoti

Jyoti (uit te spreken als: Djo-tie) is geboren en getogen in de Indiase heilige stad Varanasi, en woont nu al enkele jaren met haar echtgenoot Rajeev en kinderen Soniya en Ashwin in het Nederlandse dorp Waalre.

​

Nadat ze Rajeev had ontmoet en naar Nederland was verhuisd, ontdekte ze dat er geen plek was om voedsel te kopen dat de echte smaak van India weergaf. Er ontstond een idee, en ze begon zelf haar eigen echt Indiase voedselproducten te produceren. Nu is Jyoti er klaar voor om haar culinaire smaak naar jouw eettafel te brengen!

Jyoti in de keuken
Jyoti Koen.JPEG

Jyoti's partnerschap

Begin 2024 ging Jyoti een partnerschap aan met goede vriend Koen, die 15 jaar ervaring heeft in het ontwerpen van bedrijfsprocessen en een grote liefde voor de Indiase cultuur en haar gerechten koestert. Samen begonnen ze aan de opbouw van Jyoti's Flavours ®.

100% natuurlijk

Onze producten bevatten alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit die worden geleverd door onze lokale partners. Altijd dichtbij, 100% vers.

​

Wij voegen geen onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen toe aan onze producten, en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met allergieën. Op onze etiketten kun je altijd terugvinden welke allergenen een product bevat.

Verse groenten
100% natuurlijk
Duurzaamheid
Overzicht van producten

Focus op duurzaamheid

Een sterke focus op duurzaamheid zit in ons DNA. Dit zie je terug in de recyclebare verpakkingsmaterialen die we gebruiken, zoals glazen potjes voor onze chutneys en papieren zakken voor onze verspakketten.

 

Omdat we het principe 'vandaag besteld, binnen twee werkdagen verzonden' hanteren, kunnen we slim inkopen op basis van daadwerkelijke bestellingen. Daardoor hoeven we geen grote voorraden bederfelijke producten op te slaan, en hoeven we bijna nooit iets weg te gooien. 

Voedselveiligheid op één

Om er zeker van te zijn dat we je altijd de beste, meest verse én meest veilige producten toesturen, hanteren wij de HACCP-systematiek voor het borgen van al onze productieprocessen. HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points, en dit betekent niets meer of minder dan dat je in kaart hebt welke risico's er zijn met betrekking tot voedselproductie.

 

Als je meer wil weten over de manier waarop wij onze processen hebben ingericht mag je altijd contact met ons opnemen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een product, dan mag je het altijd terugsturen. Zie ons Retourbeleid voor meer info.

Voedselveiligheid op één
bottom of page